Com fotografiar una bomba atòmica

Aquesta galeria del New York Times mostra 23 imatges espectaculars dels centenars de proves nuclears que va fer l’exèrcit dels Estats Units entre el 1945 i el 1962. Les fotografies provenen del llibre How to Photograph an Atomic Bomb (Com fotografiar una bomba atòmica), de Peter Kuran. Les podeu mirar mentre escolteu els comentaris de George Yoshitake, un dels pocs càmeres vius dels que van capturar aquestes armes destructives en plena acció.

1 comentari

  • Carsten

    25/08/2012 9:16

    Estas parejas de esspoos jame1s se imaginaron lo espectaculares que seredan las fotos de su Boda. Gracias a teded estas ime1genes nos transmiten todo la emotividad del momento. Se nos eriza la piel. Que9 afortunadas estas parejas!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús