Petjades de l’home a altres mons

La humanitat no només ha modificat el paisatge del nostre planeta. Mart, Venus, la Lluna… Hem visitat o enviat objectes a molts llocs de fora del nostre planeta, i en molts hi hem deixat restes o records involuntaris del nostre pas.
Si voleu fer una ullada a marques que ha deixat l’home en altres indrets del Sistema Solar i, de pas, aprendre més sobre algunes de les expedicions a l’espai, feu una ullada a aquest article.
Des de marques del robot nord-americà Spirit –que explorava Mart fins que va acabar atrapat en una trampa de sorra– que van durar menys d’un mes abans que el vent marcià no les esborrés, fins a un curiós robot soviètic que es va perdre el 1971 i aquest any la NASA ha localitzat -no té pèrdua, tampoc, la foto de com era el robot.

Opportunity a Mart

Etiquetes ,

2 comentaris

  • Azdine

    13/10/2012 6:15

    haha tack, ja eller de libaneser som inte ff6rstf6rt sig med oieeatponrr iaf. Neee wla vade5 alla, me4nnen de4r nere e4r he5rda finns de som valt en annan ve4g med alla hezbollah och haraket amal me4n e4r som Mo3taz i Bab al hara haha:P Jag kommenterar he4r ff6r jag orkar inte kommentera i mitt inle4gg.

  • Ferran Martí

    16/12/2010 19:37

    Móns, amb accent

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús