Petjades de l’home a altres mons

La humanitat no només ha modificat el paisatge del nostre planeta. Mart, Venus, la Lluna… Hem visitat o enviat objectes a molts llocs de fora del nostre planeta, i en molts hi hem deixat restes o records involuntaris del nostre pas.
Si voleu fer una ullada a marques que ha deixat l’home en altres indrets del Sistema Solar i, de pas, aprendre més sobre algunes de les expedicions a l’espai, feu una ullada a aquest article.
Des de marques del robot nord-americà Spirit –que explorava Mart fins que va acabar atrapat en una trampa de sorra– que van durar menys d’un mes abans que el vent marcià no les esborrés, fins a un curiós robot soviètic que es va perdre el 1971 i aquest any la NASA ha localitzat -no té pèrdua, tampoc, la foto de com era el robot.

Opportunity a Mart

Etiquetes ,

1 comentari

  • Ferran Martí

    16/12/2010 19:37

    Móns, amb accent