E-Mail 'La meitat de casos d’Alzhèimer s’evitarien eliminant 7 riscos' To A Friend

Email a copy of 'La meitat de casos d’Alzhèimer s’evitarien eliminant 7 riscos' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

13 comentaris

 • Eugeni T S

  21/03/2012 19:50

  Com Cacaueta, la meva mare no ha ha fumat mai, ha fet ioga i exercici (caminar) durant tota la seva vida,. Bona alimentació, bones relacions. Tampoc va poder anar molt a escola, però mai va necessitar ningú per portar els seus comptes. Ara que es parla d’emprenedors ella ho va ser. Una modesta pionera. Tot això no ha pogut evitar que als 80 (afortunadament!! i no abans) comencés aquests idil·li terrible i innecessari amb la malaltia. Tinc, però, esperança en la ciència i en les persones que hi treballen per anar trobant respostes i noves preguntes.

 • cacaueta02

  15/03/2012 13:58

  ma iaia va patir alzehimer i d’aquests factors l’únic que no feia era l’activitat cerebral. Quan ella va neixer les nenes no podien anar a l’escola i només hi va anar fins als 8 anys… quan li van diagnosticar la malatia, ja de gran, la vam portar a un hospital de dia on feien moltes activitats. Aixo li va anar bé! però no olvidem que és una malaltia degenerativa.
  ma iaia, no fumava, feia exercici cada dia (fins que les cames li van dir prou, esclar!), no tenia ni diabetis, ni obesitat, ni la pressió alta, ni depressió!
  es bo saber-ho, però aixo no vol dir que si intentem no tenir cap factor de risc, ho deixem de patir! i més els que hem tingut algun familiar malalt, encara tenim més possibilitats. però és bo saber el que has de fer per minimitzar-ne el risc!

 • snati

  09/01/2012 15:30

  aldebaran.
  Pel que he llegit , ets una parsona que domina el tema. Jo sóc un profesional de l’esport i treballo amb gent adulta i gran. Intento aportar algunaa cosa per a previndre l’enfermatat, tal com fer-lis fer desplaçaments amb els ulls tencats o movilitat amb les articulacions no dominats. He buscat més informació i no l’he trovat. Treballo en un gimnàs amb piscina. Si pots adreçar-me a algun lloc, esteria molt agraït

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús