Vistes des de l’Estació Espacial Internacional

És necessari l'Adobe Flash Plugin per veure aquest vídeo.

Feu clic aquí per descarregar-ne la versió més nova.

Així és com es veu la Terra des de l’Estació Espacial Internacional. Es tracta d’un video a partir d’un conjunt de fotografies registrades des de l’EEI durant la nit. El recorregut comença sobre l’oceà Pacífic, continua sobre Amèrica del Nord i del Sud fins a l’Antàrtida. Entre les ciutats que més o menys es poden apreciar en les imatges hi ha Vancouver, Victòria, Seattle, Portland, San Francisco o Los Àngeles. El conjunt de fotografies que s’han fet servir es pot trobar a: The Gateway To Astronaut Photography of Earth .

3 comentaris

 • Pau Boet Verge

  09/11/2011 20:18

  Què bonic… El canvi de perspectiva visual ens convida al canvi de perspectiva conceptual (necessari).

 • nucane

  19/10/2011 8:47

  Llàstima que les persones que tinguem iPhone no el poguem gaudir!!

 • Sebastià

  25/09/2011 15:54

  És genial el vídeo, moltes gràcies per posar-lo a la web.