La ciència del ‘mojito': la menta enganya el cervell

El ‘mojito’ és una de les begudes més refrescants. I no només pel gel picat. La  menta,  a més del gust, és capaç d’enganyar el nostre cervell per fer-nos sentir més frescor. El mentol s’uneix als receptors de les cèl·lules nervioses de la boca sensibles a la temperatura i fa que enviïn al cervell senyals conforme la beguda està entre 4 i 7 graus més fresca de com està en realitat.

La concentració de mentol varia en cada planta. Augmenta amb l’edat de la fulla, i això fa que les més velles tinguin un gust més refrescant. Si la planta creix en un entorn calorós i sec és menys refrescant.

3 comentaris

 • test

  07/05/2017 15:04

  alert(“1″)

 • air max 2015 sandals

  05/09/2016 1:41

  Oakley sunglasses act as a synonym for beauty.

 • pep rami

  21/07/2012 16:10

  x

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús