I ara els invents

100 invents.jpg

Avui em permetreu parlar de la meva nova criatura. I és que aquest diumenge farem la presentació oficial del nou llibre “100 invents que han canviat el món”.  Després dels “enigmes de la ciència” i dels “mites de la ciència”, ara tocava la part pràctica i útil de les aplicacions de la ciència. Un llibre on podreu descobrir quines van ser les primeres rodes, com va anar la primera operació amb anestèsia, perquè fem servir motors de gasolina, les dificultats que van tenir per comercialitzar els primers tàmpax, quina cosa tenia a la butxaca el qui va inventar el forn microones o quantes coses fem servir actualment gràcies a l’enginy dels mesopotàmics.

 Si us fa gràcia venir a la presentació, serà dins de la Setmana del Llibre en Català, al parc de la ciutadella el diumenge 11 de setembre. El lloc: “La rotonda de la paraula” i l’hora, les 18:30.

5 comentaris

 • Isabel Pérez

  11/01/2012 11:47

  Felicitats pel llibre. Crec que et pot interessar fer-li una ullada al programa ‘Inventari’ de l’XTVL, sobre invents i inventors catalans, i on també es fa un repàs dels principals invents que han canviat el món. El pots veure a internet a http://www.xiptv.cat/inventari. S’ha estrenat aquesta setmana.

 • Laia Olmo

  05/10/2011 12:35

  Hola Dani,

  No vam poder anar a la teva presentació pero el David va anar com un boig a la llibreria per comprar-se’l. A la que et veiem, ens l’has de dedicar… que els tenim tots dedicats menys aquest!

 • Laia B.

  09/09/2011 21:37

  La de la vacuna me l’havien explicada, el senyor Jenner i les vaques!

  per saber on coi va sorgir cada invent deus haver hagut de fer una tasca bibliogràfica important!! Moltes felicitats!!

 • Carquinyol

  09/09/2011 9:07

  No pares nen! Moltes felicitats per la nova criatureta, estic segur que és tan entretinguda com les anteriors !

 • Joan

  09/09/2011 8:58

  Felicitats per la nova criatura i per l’èxit de vendes dels dos llibres ja publicats. No podré venir a la presentació però segur que estarà ple.