El dia que vaig participar a TEDx

Fa uns dies vaig tenir el plaer i el privilegi de participar al TEDx Andorra la Vella. Pels que no els coneixeu, les TED (Technology, Entertainment, Design) són unes conferències, organitzades inicialment als Estats Units, que em van robar el cor de seguida que les vaig descobrir. La gent que hi parlava era brillant, i les presentacions eren memorables. Hi ha de tot mena de temes, de manera que pots triar i remenar, que sempre aprens alguna cosa. I, si més no, aprens com fer conferències.

Fa un parell d’anys van començar a organitzar-se els TEDx, que és com una franquícia de les TED. Cada ciutat, cada indret, pot organitzar la seva conferencia TED amb el tema que triïn. I com us podeu imaginar, quan em van contactar per donar una TEDx a Andorra, vaig acceptar sense dubtar-ho.

I la veritat és que va ser un dia memorable. Per la organització, impecable, pels altres conferenciants, extraordinaris, i perquè, que coi! Era una TED! Confesso que no recordo massa detalls de l’estona que vaig estar parlant, però si que tinc ben present els moments abans de sortir. Allò de “jo que les mirava amb admiració i mira, ara vaig a fer-ne una!”. Ja es nota que al començament estava prou nerviós.

Aquí us deixo l’enllaç a la pàgina de TEDxAndorralavella. Hi ha xerrades molt interessants. I, naturalment, aquí us deixo amb la meva aportació. Ja se sap: Quan una cosa et fa molta il·lusió, ho vols compartir!

15 comentaris

 • Josep Barbeta

  16/05/2012 21:15

  Daniel, tot i que no es coneixem directament, deixem dir que amb la imprudència de la distancia que tenim molts punts en comú, per això em permeto la confiança de animar-te en el camí mediàtica que et veig emprendre, però jo se que ho pots fer infinitament millor….ànims

 • Carme

  14/05/2012 19:06

  Enhorabona!
  Bona feina, exposició clara, molt propera “desmitificadora” i útil per a tothom.

 • Nama

  13/05/2012 17:13

  M’encanten les TED talks! Enhhorabona per fer-ne una… Quina sort! Ara et miraré =)

 • Laia

  11/05/2012 23:20

  Uaaaaaaaaaaau!! Moltes felicitats, Dani! I que sigui la primera de moltes més! ;)

 • Iliona

  11/05/2012 22:29

  T’estic mirant i escoltant, noi! Perfecte! Les vegades que he repetit als meus alumnes que ho han de repensar tot!

  Felicitats, Daniel!

 • Joan Codina

  11/05/2012 20:46

  Ostres!! Veure el teu nom en el format TED és increïble!!

  Felicitats Dani!!

 • Francesca

  11/05/2012 17:48

  Tot i la meva vessant poètica, estic especialment d’acord en que els mites es combatin com tu fas, amb informació.
  Dins el meu àmbit de feina -els nouvinguts- també hi ha molts de mites que es fan molt difícil de combatre i que té unes arrels llargues dins el racisme. Per això aplaudeixo tot el que sigui divulgar la veritat. Ei, però la lluna sí que és màgica :)
  Enhorabona per aquesta intervenció!

 • Erwin Rommel

  11/05/2012 14:31

  Hola Daniel,
  Felicitats per aquesta presentació. L’has clavat.
  Molt instructiu i segur que molta gent ja no creu en els mites imposats per la majoria.
  Salut!!!

 • Josep Ma

  11/05/2012 13:40

  Felicitats Daniel.
  Molts senzill i instructiu.

 • Roger Verdaguer

  11/05/2012 12:58

  Bo!

 • Santi Cosmos

  11/05/2012 12:29

  Ei molt bona! Felicitats!
  Estaria bé que les fessin a Barna també.

 • Elena Ferro

  11/05/2012 10:31

  Molt bó! Gràcies!

 • quimnuss

  11/05/2012 10:31

  Caram! Felicitats Dan!
  La xerrada està molt bé :) molt TED.
  En la línia a mi m’agrada molt aquesta: http://www.youtube.com/watch?v=PGNxgm3tdG0

 • Esther

  11/05/2012 8:22

  Gràcies mestre!

 • Carquinyol

  11/05/2012 8:01

  Ei… com és que has posat un vídeo de l’Steve Jobs a l’apunt d’avui ?

  ;)