La presentació i els seus efectes secundaris

100-curiositats-de-la-medicina.jpg Cada vegada que presentes un llibre és una ocasió especial. I ahir no va ser cap excepció. L’indret, l’Hospital Clínic, ja era una mica diferent de l’habitual llibreria. Però tractant-se d’un llibre sobre medicina, era l’indret adient. Allà vàrem comentar que era poc habitual ja que, amb l’excepció dels naixements, als hospitals sempre acostumes a anar-hi a contracor. La presentació, a càrrec del dr. Salvador Navarro, un amic i company en la lluita amb les malalties pancreàtiques, em va fer posar vermell i no puc més que agrair les seves paraules.

I, com sempre, el millor va ser les trobades amb coneguts, desconeguts i retrobats. En cada ocasió m’he endut un record particular. Descobrir per primera vegada als que fan comentaris al blog o que tenen blogs que seguia. Contactar per primera vegada amb algú amb qui al final es va establir una relació professional ben inesperada. Adonar-te que en una presentació vas veure per darrera vegada algú. I aquest cop, retrobar vells amics amb qui feia molts anys que no ens veiem.

Realment, els blogs i els llibres ofereixen un ventall de satisfaccions del tot insospitat!

pres1.jpg

pres3.jpg

pres2.jpg

 

 

4 comentaris

 • Sinera

  01/11/2013 10:18

  Des del Parc Astronòmic del Montsec, tot admirant la M15, felicitats per la presentació. Per estimular encara més la teva merescuda autoestima et puc dir que els teus “100” (menys aquest darrer) són tots al Centre d’Observació de l’Univers del Montsec, aquest prop d’Àger. En una vitrina, però es poden comprar…
  De nou, felicitats.

 • Mirabilis

  31/10/2013 12:56

  Moltes felicitats! Però el proper cop avisa, que aprofitarem per presentar-nos!

 • Montserrat

  31/10/2013 10:39

  això d’estar entre metges va fer que et posessis corbata!! ;-)
  Felicitats!!!

 • Carquinyol

  31/10/2013 9:40

  ei… aquesta vegada vas mantenir la teva promesa i et vas pentinar !! Molt bé !!

  ;) :P

  Sembla que va estar prou bé, llàstima que no vaig poder anar :(