Envia-ho a un amic

* Required Field


Loading ... Loading ...

3 comentaris

 • enric

  21/04/2017 16:07

  La ciencia es una ideologia i es una religió, la positivista. Fa molts anys que a España es fa una propaganda de que es necessiten milers de cientifics i de investigadors, pero la realitat es que només viuen de aixó uns quants catedratics, uns quants endollats al CSIC i poca gent més, es a dir que dona la impressió de que tota marxa per la ciencia es , en realitat , una marxa per a que els cientifics que tenen una bona posició segueixin tenin-la i a més. sempre volen cobrar més. Si els catedratics i els que estan endollats renunciessin a cobrar els alts sous que cobren, es podrien contractar 10 vegades més investigadors a España, encara que cobrant poc pero els cientifics que han fet de aixo un bon negoci mai renunciaran als seus alts sous.

 • Pons

  21/04/2017 11:30

  Sona entretingut, a veure si enganyo algú per acostar-me a la marxa de barcelona

 • Jordi C

  21/04/2017 8:48

  Totalment d’acord, però un petit “però” al penúltim paràgraf: posar en dubte el coneixement científic no hauria de ser un problema (de fet és una font d’avenços), el problema és com els posem en dubte.
  El que no val és “oblidar-nos” del mètode científic per desqualificar teories probades i/o per demostrar invencions diverses. Com diu aquell “así no”.