Envia-ho a un amic

* Required Field


Loading ... Loading ...

5 comentaris

 • Daniel

  19/06/2017 14:53

  “Enguany” és una paraula preciosa

 • Vicent Bosch i Paús

  19/06/2017 14:18

  Caminar pel pedregar. Sí jo he caminat per la Rambla de la Viuda i és més pesat que pujar una costera empinada del mateix temps de duració.
  Com m’agradaria que al nord de la meua comarca en lloc de dir “aquest any” digueren “enguany”, paraula molt genuïna (a l’Alcalatén i la resta del PV) i més autèntica que “este año”, ya que “hogaño” fa anys que l’han perdut.

 • Daniel Closa

  19/06/2017 10:46

  Carquinyol: Tot està en la teva ment! Volem respostes fàcils i entenedores, i com que la vida no és així, ens n’ofereixen d”inventades.

  Pons: Algunes demandes ja comencen a caure. Però ja van amb molt de compte de no posar res que sigui delicte. Només donen a entendre i deixen que el boca orella faci la resta.
  “Anar pel pedregar” és un encant d’expressió. I si has caminat per un pedregar encara la valores més!

 • Pons

  19/06/2017 10:34

  En general enganyar a la gent es dolent, però enganyar a la gent posant en perill la salut això hauria de ser directament delicte, i en canvi no paren de proliferar aquest tipus d’estafadors!

  PS: “portar pel pedregar” expressió que feia anys que no sentia, quina gràcia!

 • Carquinyol

  19/06/2017 7:27

  Al final que s’acabi el toner de la impressora també serà un problema de la ment…

  Aquests no són més que l’evolució dels que fa 300 anys anàvem pels pobles venen ungüents miraculosos per a tot, el que passa que en aquella època la ciència estava com estava i arribava on arribava i a qui arribava.