Envia-ho a un amic

* Required Field


Loading ... Loading ...

3 comentaris

 • Daniel

  12/10/2017 21:51

  Home! A més d’ales et caldrien algunes altres adaptacions. Pulmons per dins dels ´ossos, sistema digestiu diferent, plomes, etc etc. Però ja entenc la idea.

  Jordi Garcia. De fet, algun mamífer, com els ornitorrincs, també tenen bec, de manera que alguna virtut deu tenir… Però això de no poder fer petons…. calla, calla.

 • Jordi Garcia

  12/10/2017 12:27

  El curiós és que aquestes modificacions triomfessin, que tinguessin un avantatge clar respecte als individus que conservaven les dents.

 • Sinera

  12/10/2017 9:03

  M’ha agradat això de poder manipular dos gens als pollastres i fer-lis sortir les dents! Això em fa pensar en tots els canvis que es deuen poder fer i que els que no en tenim ni idea desconeixem completament.

  M’ofereixo voluntari perquè em facis -o em facin- sortir ales de voltor. Seria una passada poder volar com ells! Me’ls estimo molt perquè sempre m’acompanyen quan volo amb parapent. Si els segueixo i intento fer com ells (quasi mai aleteixen; es deixen portar suaument pel vent) mai t’equivoques. Vull ser un voltor i tenir les seves magnífiques ales! El bec no em cal!

  Vinga Daniel. Quan vulguis!