Comiat

Tot s’acaba. I aquest blog, després de més de set anys, també. Fa temps que hi anava pensant. Finalment, han estat alguns esdeveniments aliens els que m’han portat a creure que ara és el moment.

Els blogs de ciència de l’Ara van deixat de funcionar bé a partir del dilluns 14 d’octubre. Sembla que és quelcom que afecta a tots els blogs de l’Ara, i que és degut a una incompatibilitat amb el nou disseny web del diari. Això ha afectat particularment aquest blog, que ha anat patint un increment excessiu del temps de resposta. Em consta que ho han observat i patit diverses persones que el volien llegir. Em sap greu. Malauradament, i segons ens ha informat l’Ara, aquest i altres blogs, “deixaran d’existir” en breu.

En tot cas, he copiat alguns dels articles del blog (després d’eliminar tots aquells enllaços que el feien absurdament lent) a un lloc web diferent, per a que puguin ser consultats:

https://www.cs.upc.edu/~pere/Fractal/Blog_Fractal.html

Properament i poc a poc, aniré afegint nous articles, alguns antics i alguns nous, als que ara ja hi ha en aquest nou servidor.

Gràcies a totes i a tots.

Etiquetes , ,

Comenta

Cal que t'identifiquis per poder escriure un comentari.