L’autor

Vaig nèixer a Barcelona l’any 1948. Sóc doctor enginyer industrial. He estat professor de la UPC durant quaranta-cinc anys. Treballo i faig recerca en informàtica des de 1967, quan m’hi va introduir el meu mestre Martí Vergés i quan els ordinadors eren quasi artesanals. M’agraden els algorismes, la geometria, la ciència i l’enginyeria. Penso que, malauradament, la ciència i la tecnología s’han allunyat de la societat, i crec que els científics en sóm en part responsables.

En aquest blog voldria compartir l’afany de comprendre i de preguntar-nos el per què del que ens envolta. Preguntar-nos el per què del que veiem i observem cada dia, per què funcionen els artilugis que hem creat, per què ens són útils els algorismes geomètrics, per què els fractals són un bon antídot contra la vanitat, per què pensem que és bó llegir i aprendre, per què és essencial l’ètica, per què penso que cal destinar el màxim d’esforços al treball pel desenvolupament humà i la pau, i molts més per quès…

1 comentari

  • Shamoon

    25/08/2012 7:38

    No es pot ser tant pessimista, Cotlliure. La sotceiat es mou, i gre0cies a tot el merder que vivim, cada vegada hi ha me9s independentista.Endavant, i a seguir construefnt una Catalunya lliure i sobirana!

Comenta

Cal que t'identifiquis per poder escriure un comentari.