Al laboratori del costat

IMG_4857.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al laboratori del costat fan unes estranyíssimes amb motius obscurs que no sé com descriure. Resulta que, contràriament al que pensava, la màquina d’aquí a sobre no és un estri per curvar l’espai temps i fer forats negres, sinó que serveix per enregistrar el que passa dintre de vàries neurones en trossets de cervell posats sota el microscopi.

Suposo que deu tenir alguna relacien relació amb els correus misteriosos que hom rep. Al principi em pensava que era algun tipus d’error informàtic, però resulta que no, els escriuen persones amb una salut mental més o menys raonable. En tradueixo alguns:

Per casualitat algú té algun d’aquests ratolins clonats? Klf2, Klf5, CEBPbeta, CBPdelta, CBPalpha, CBPgamma, Chop, Krox20, Gata3, Srebp1c?

Estem cercant un “dot blot system with vacuum holder“.

M’estava preguntant si algú de vosaltres tindria una mica de  “anti-PPARG isoform 2-specific antibody (mouse)” de sobra.

El que resulta encara més sorprenent és que deuen resultar útils, perquè amb el temps la seva arribada no minva. Els nous resulten inclús més inquietants. Fa uns dies va arribar aquest correu:

Estic cercant algunes mostres d’ungla humana per a testar un nou sistema d’extracció i seqüenciació d’ADN. Si algú de vosaltres s’ha tallat les ungles recentment, me’n podria guardar algunes mostres? Això seria de gran ajuda.

 

1 comentari

  • Mar

    15/04/2011 18:51

    joan, he començat a menjar-me les ungles….

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús