somio que dormo

Un missatge a l’skype, fa uns dies:

On 5/25/11, at 08:54 , joan llobera wrote:
> ei, si veus aixo:
>
> m’he oblidat el numero de la infermera
> tambe m’he oblidat les claus del cotxe. llavors tornare directament a casa
> tambe m’he oblidat del dinar. Si el pots posar a la nevera
> em penso que no m’he oblidat el cap. es aqui. pero no molt.

Unes hores despres, en tornar a casa, m’adono que m’he oblidat un paquet que m’havien enviat a la feina i havia de dur a casa. Oblidat per 3er dia consecutiu. Truco a la feina per veure si algu ha vist la meva caçadora, que tampoc sé on és.

Casi puc sentir “Where is my mind?” , una gran cançó dels Pixies, sonant a tot drap a l’habitació del costat en un altaveu rebentat ofegat per un coixí polsegós.

Ja fa setmanes d’aquest missatge, i si fa no fa segueixo igual: somio que dormo. I no dormo prou per somiar-ho dormint.

Suposo que, a vegades, la recerca és així.

2 comentaris

  • Angela Kinsey

    31/05/2019 9:35

    I’m not positive how long you have for the essay so if you have more time than 5 days you can forever break this down into also smaller parts like collecting evidence over 2 http://www.makemyessay.com days or writing 1 paragraph of what I believe is a 5 paragraph essay per day.

  • Renush

    02/03/2019 8:11

    File Explorer is one of the most used apps from windows 10 file explorer. open file explorer windows 10, there’s always one thing you need to do first open the File Explorer.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús