politica de beques

Potser un dels simptomes mes fiables de la profunditat de les crisis son les mesures aparentment arbitraries qus prenen els governants. Tothom qui depen mes o menys de les beques del nostre pais on els politics s’omplen la boca amb paraules com innovacio, recerca o desenvolupament es deu haver adonat de l’aleatorietat gratuita que s’ha afegit al ja de per si pauperrim sistema de beques del nostre pais.

La data de publicacio de la convocatoria per presentar una sol.licitud de beca esdeve una variable aleatoria, i el plaç d’entrega s’encongeix fins a quasi res. Una companya m’explicava que la generalitat, d’ença de la crisi, va publicar la convocatoria per renovar beques de doctorat a finals d’agost, amb dues setmanes de termini, enlloc de al juny com feia habitualment. Si no presentaves els papers dins el plaç, enlloc de renovacio automatica, es cancelava automaticament.

La ultima innovacio en politica de beques que he pogut experimentar de primera ma es el curios efecte “beca retroactiva”. Per a poder optar, has de tenir la sort d’haver fet quelcom susceptible de beca, i a mes t’has d’enterar de la convocatoria perque una anima caritativa et reenvia un correu. Llavors has d’aconseguir presentar un munt de papers dins dels 3 (tres) dies de plaç, incloent un paper que acrediti que has estat 12 setmanes, ni mes ni menys, a una universitat europea, i el certificat l’ha d’emetre la universitat europea pero ha de ser en castella. Doncs si fas tot aixo gracies a una secretaria que s’apiada de tu i t’ajuda a poder-ho enviar tot al ministeri, doncs llavors pots obtenir uns dinerons retroactivament per l’activitat realitzada.  Sembla una broma, oi? Doncs no, es com va anar.

En tota la Universitat de Barcelona nomes es van presentar 3 sol.licituds, aixi que per un cop no me la van poder denegar. I aixi es com fa 4 o 5 dies em van pagar una beca de 3900 euros per haver fet una estada a suissa entre el març i el juny de 2011 dins del marc de la meva tesi doctoral.

 

 

 

 

2 comentaris

  • Ashwin kumar

    22/07/2019 8:22

    Thank you so much to your this type of help windows 10 upgrade i like to visit and get ideas for windows 10 OS computer.

  • Best essay writing service

    21/06/2019 7:52

    I truly cherish perusing this sort of articles. I don’t have a clue, however I adore it. The straightforwardness of your writing encourages me to peruse increasingly and to attempt it by writing myself. Thanks for giving incredible info. Go for this best essay writing service to having a wonderful assistant in writing and even you can get the guidelines too.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús