Com enganyar la conciència corporal

Ja fa uns anys que l’estudi  de la conciència ha desenvolupat una branca experimental relativament nova centrada en la conciència corporal. Quins són els mecanismes cerebrals que permeten sentir que el nostre cos és “nostre”? Com es pot transportar aquesta sensació a un cos virtual?

La llista d’articles al voltant d’aquestes preguntes ha crescut de forma esfereïdora, i ja constitueix un camp de recerca en si. En general sempre es basen en introduir conflictes entre dues modalitats, típicament la informació tàctil i visual, o la propiocepció  i la visió. Jugant amb aquestes idees, hom pot provocar la sensació, per exemple, que ha perdut una mà. Deixo aquí un enllaç al vídeo que mostra com.

 

7 comentaris

 • Assignment help online

  29/06/2019 13:02

  Interesting article! Thank you for sharing them! I hope you will continue to have similar posts to share with everyone.
  Assignment help online

 • Jennifer Grace

  06/05/2019 13:48

  I’ve turned out to be mindful of body issues and body certainty. Individuals need to realize that they encapsulate every one of the instruments. Mindfulness, which implies attention to their body, a consciousness of their psychological space, Best Assignment Writing Services familiarity with their connections – with one another as well as with life and the biological system.

 • Thanos

  02/02/2019 7:06

  This is the very nice post here need to clear clipboard all history here and access the all setting of windows system easily thanks.

 • Jinx

 • Altonpen

  27/09/2018 3:07

 • Altonpen

  19/09/2018 20:30

 • Modafar

  25/08/2012 7:58

  Joana: Costa molt fer una cosa senzilla. Ell sabia troabr nous camins per fer-ho.Emma: Bona pregunta, no se9 la resposta. Perf2 segur que hi ha molta part de treball. Un dia pots tenir sort, perf2 si vols continuar hi has de dedicar moltes hores de feina.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús