Suïssa, exportador de cafè

Ara ja fa uns anys que Suïssa s’ha convertit en exportador de cafè. El fet és una meravella del màrqueting modern, perquè no en produeixen pas, de cafè. Tan sols l’envasen, i contracten el George Clooney per a que digui “What else?”

Inclús a Brasil, ara entre les classes adinerades compren càpsules de la famos marca Suïssa al doble del que valen a Europa. I tal vegada el cafè que compren a preu d’or va ser, inicialment, produit a Brasil. I es ven a la cantonada de casa, a un preu irrisori… Però sense encapsular. Tal vegada sentint-se culpable de l’estrany impacte que ha produït aquest fenomen mundial, un altre suís ha decidit inventar i vendre la càpsula infinitament recarregable que funciona amb cafè normal. El seu invent es pot comprar a través d’internet aquí. Surten un poc cares, uns 33 euros, pero si tenim en compte que un quilo de cafè en càpsules surt a uns… 87 euros (segons la primera font no contrastada que em surt a internet, es veritat), doncs semblaria que la inversió es recupera relativament aviat.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús