Suïssa, exportador de cafè

Ara ja fa uns anys que Suïssa s’ha convertit en exportador de cafè. El fet és una meravella del màrqueting modern, perquè no en produeixen pas, de cafè. Tan sols l’envasen, i contracten el George Clooney per a que digui “What else?”

Inclús a Brasil, ara entre les classes adinerades compren càpsules de la famos marca Suïssa al doble del que valen a Europa. I tal vegada el cafè que compren a preu d’or va ser, inicialment, produit a Brasil. I es ven a la cantonada de casa, a un preu irrisori… Però sense encapsular. Tal vegada sentint-se culpable de l’estrany impacte que ha produït aquest fenomen mundial, un altre suís ha decidit inventar i vendre la càpsula infinitament recarregable que funciona amb cafè normal. El seu invent es pot comprar a través d’internet aquí. Surten un poc cares, uns 33 euros, pero si tenim en compte que un quilo de cafè en càpsules surt a uns… 87 euros (segons la primera font no contrastada que em surt a internet, es veritat), doncs semblaria que la inversió es recupera relativament aviat.

 

24 comentaris

 • cymbalta

  08/11/2019 10:13

  I am really enjoying by these. side effects for duloxetine.

 • metronidazole

  06/11/2019 14:51

  Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I will be Aw, this was a very good post. Taking the time and actual effort to generate a great article… but what can I say…

 • Winston Stark

  05/11/2019 13:26

  Switzerland coffee is one of the amazing coffee and a little expensive. I’m also a coffee lover and I want to be energized and active so I just need a strong coffee like that. If you guys doing whole night study and taking coursework help so coffee is the best solution to be active.

 • publix pharmacy

  02/11/2019 12:55

  Can I just say what a aid to seek out somebody who actually is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know easy methods to deliver an issue to light and make it important. More folks have to read this and perceive this aspect of the story. I cant believe youre not more common since you definitely have the gift.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús