mentrestant, a Copenhague…

Ultimament, sento coses estupendes de Copenhague. Sembla que diverses persones al meu voltant s’han conxorxat per a convence’m de que es un lloc fantàstic on viure i treballar. Potser el clima és un pel dur, però té el que semblaria evident en qualsevol país europeu: bones condicions de treball, horaris raonables, impostos que serveixen per a pagar serveis públics i una vida cultural interessant.

Fa uns dies algu em va reenviar  un article online (aquest) que m’ho va acabar de confirmar: per a viure fora de casa, Copenhague és un lloc estupendo. Vistes les opinions de la nostra fantàstica secretària d’estat de recerca i la brillant política de I+D que ha configurat el govern elegit democràticament ara no fa ni un any, em penso que el millor que puc començar a fer és mirar qui em voldria donar feina, per allí…

 

44 comentaris

 • LisaIdept

  17/11/2019 20:50

 • Lara John

  13/11/2019 13:36

  The specific Xbox 360 is one of the most loved gaming frameworks for the individuals who love to have several computer games accessible to them, notwithstanding who likes to adapt live with other individuals everywhere throughout the world. Much obliged to you for sharing your thoughts. Click here for exciting deals Dubai Free Classifieds

 • KimIdept

  13/11/2019 8:08

 • David Millar

  09/11/2019 17:30

  I really enjoyed reading your article. I found this as an informative and interesting post, so I think it is very useful and knowledgeable.Rick Deckard Trench Coat

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús