mentrestant, a Copenhague…

Ultimament, sento coses estupendes de Copenhague. Sembla que diverses persones al meu voltant s’han conxorxat per a convence’m de que es un lloc fantàstic on viure i treballar. Potser el clima és un pel dur, però té el que semblaria evident en qualsevol país europeu: bones condicions de treball, horaris raonables, impostos que serveixen per a pagar serveis públics i una vida cultural interessant.

Fa uns dies algu em va reenviar  un article online (aquest) que m’ho va acabar de confirmar: per a viure fora de casa, Copenhague és un lloc estupendo. Vistes les opinions de la nostra fantàstica secretària d’estat de recerca i la brillant política de I+D que ha configurat el govern elegit democràticament ara no fa ni un any, em penso que el millor que puc començar a fer és mirar qui em voldria donar feina, per allí…

 

11 comentaris

  • Sophie Gooch

    12/06/2019 9:14

    This ravishing outfit is made of valid cowhide that will keep going for quite a long time with the goal that you can satisfy the
    Brooklyn 99 Jake Peralta Leather Jacket fan inside you and look astonishing doing it.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús