Autor

Joan Llobera. El que sé fer, és que les màquines facin coses, sovint estranyes. El que em sorprèn, és aquesta fe cega, recurrent i compartida en que aquestes andròmines serviran per alguna cosa bona. El que m’interessa és com funcionem nosaltres, monos amb llenguatge. I somnis. I estupidesa. I tantes altres coses.

A aquestes altures em penso que tinc més diplomes que els que mai em faran falta, i menys articles que els que em permetran per fer el tipus d’investigació que voldria. No sé ben bé perquè, em paguen per fer “contribucions a la ciència”. De totes formes, això de la “ciència” tampoc sé ben bé què és. Recenment he deixat la condició de investigador en règim de precari crònic per anar a fer recerca a Suïssa a un lloc amb un nom ben intimidant: Brain Mind Institute.

Si heu arribat fins aquí i sou prou fanàtics per voler més informació sobre mi, intento endreçar coses que faig i tenen un abast públic en una web personal: http://joan.llobera.name

1 comentari

  • Froilan

    01/11/2011 17:55

    Aquest BLOG,que m’agrada molt,sembla ser que intenta fer divulgació d’accidents quotidians, obsessions recurrents i anècdotes il·lustratives dels qui fan recerca. Vida i misèries de la investigació científica. Ciència, paciència i paraciència.
    Precisament faig recerca i estudi sobre la “Trajectòria de l’Escola Pública a Sitges,vista des d’una Perspectiva Local (1775-2010) i puc confirmar la realitat: no és tan fàcil i sí molt complex.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús