Autor

Miquel TusonMiquel Tuson. Sóc biòleg i vaig néixer el 1977 a Barcelona. Em vaig doctorar a la Universitat de Barcelona, el 2004, amb una tesi en genètica humana  i, de 2006 a 2010, he estat investigador al Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York. A Catalunya, al Departament de Genètica de la Universitat de Barcelona, vaig identificar un nou gen responsable de ceguesa hereditària en humans, que ha obert les portes a un diagnòstic més acurat de les distròfies de la retina. La meva recerca als Estats Units s’ha centrat en com els gens dirigeixen el desenvolupament de l’embrió i, en concret, les etapes inicials del desenvolupament del sistema nerviós. Actualment treballo com a genetista en una empresa biotecnològica catalana.

Des del 2006, sóc l’editor del blog La Llumenera de Nova York, que pren el nom de la revista catalana que es va publicar a la ciutat dels gratacels a finals del segle XIX. A través del blog, he seguit de ben a prop l’empremta moderna catalana en la metròpoli americana i també hi he recuperat escrits de la publicació original. Des de finals del 2009, sóc un dels directors de l’editorial Tria Llibres.

21 comentaris

  • ROCK

    22/09/2017 7:49

    We are a London based company. Our services include, surveillance, car tracking, background reports and investigations. private investigator

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús