And now, for something completely different!

Quan vaig saber que es faria un nou diari en català de seguida els vaig assaltar amb comentaris i e-mails reclamant una secció de ciència per a l’ARA. Tots els grans diaris en tenen una i cap diari editat a Catalunya en té cap -que jo sàpiga. Bé doncs, el cas és que per xerrar massa i preguntar tant sobre si farien o no la secció, m’he trobat enredat en fer un blog de ciència a la comunitat de blogs del diari ARA. Tot un repte, però en fi, m’està bé, per pesat. A partir d’avui doncs miraré d’anar escrivint apunts de forma regular sobre notícies científiques que em cridin l’atenció i de tant en tant alguna atzagaiada sobre qüestions de política de recerca i educació. La periodicitat serà aproximadament setmanal. Ja sé que no és gaire, però ja em costarà prou mantenir aquest ritme… potser demanaré a amics del ram perquè m’ajudin i escriguin alguna cosa de tant en tant.

Això sí, tot plegat serà de forma molt amateur, ja em perdonaran, però la cosa no dona per més.

PS: per cert, el títol de l’apunt d’avui és un record al locutor aquell de la sèrie dels Monthy Python, Flying Circus.

8 comentaris

 • jfortuny

  29/11/2010 14:33

  Corregit, gràcies!

 • vacacega

  29/11/2010 14:12

  Felicitats per la iniciativa, jo també el seguiré. Un petit apunt, atzagaiada va amb a. (Jo sóc un d’aquells pesats en la correcció formal dels textos)

 • Joan-Antoni Vallès

  29/11/2010 10:00

  Hola Joan, moltes felicitats per l’article. És un goig que el diari Ara hagi pensat en tenir un blog de ciència tractada amb seriositat. I és que calia ja que en altres mitjans o bé la ciència no apareix o bé se seleccionen temes més comercials que no pas rellevants. Ànim!

 • jfortuny

  29/11/2010 1:29

  Ep, moltes gràcies a tothom. Anirem fent el que puguem penjant apunts setmanalment. Si voleu ajudar, jo encantant de que em suggeriu temes i notícies!!

 • Gemma Castaño

  28/11/2010 18:00

  Ànim Joan!! A mi també m’ha agradat molt veure la secció de Ciència. Intentarem donar-te un cop de mà.

 • Sílvia Delgado Aros

  28/11/2010 16:56

  sort dels enstuasiaste i compromesos com tu.
  Jo vaig pensar en fer el mateix, però la “voràgines” del dia a dia m’ho va impedir.
  ànims, si podem t’ajudarem…

 • Isaac Camps

  28/11/2010 13:00

  Sort dels pesats com tu. A mi també m’amoïnava perdre l’oportunitat de que la ciència no ocupés el lloc que és mereix. I més en un moment en que sembla que parlar del foment de la recerca hagi entrar en la categoria d’allò que és políticament correcte, i en canvi, pocs dels mitjans clàssics mogui un dit.
  Ai els culturetes d’aquest país!

 • FRANCESC PUIG-BASAGOITI

  28/11/2010 2:30

  Felicitats per un nou diari en catala i per dedicar-hi un apartat a la ciencia. Esperem que duri :)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús