Fotografiant un gran temporal marítim

Durant les últimes setmanes estan sent notícia l’arribada de profundes borrasques a l’Europa nord-occidental. Aquestes àrees de baixa pressió, moltes d’elles originades per processos de ciclogènesi explosiva, estan impactant contra les costes acompanyades de vents huracanats, onades gegants i precipitacions molt abundants.

A principis de mes, Petra va afectar al nord d’Espanya, França i les Illes Britàniques. El temporal va ser duríssim, provocant quantiosos danys materials que es van sumar als dels temporals anteriors.

Malgrat que les condicions no eren gaire favorables, en Philip Plisson va decidir sortir en helicòpter a la recerca de les millors imatges del temporal. Gràcies al seu ajudant, Christophe le Potier, i a la perícia del pilot, Thierry Leygnac, va obtenir unes magnífiques fotografies que ara es poden veure en aquesta pàgina web. El següent vídeo és un resum d’aquest emocionant i arriscat vol fotogràfic.