Autor

Diego LázaroTemps pel temps. Vaig néixer a Barcelona l’any 1978. Sóc llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona i màster en Climatologia Aplicada.

La meteorologia és la meva passió des de fa molts anys. Sempre m’ha agradat la natura, observar els núvols i els diferents fenòmens meteorològics. Als tretze anys ja tenia clar que volia ser meteoròleg. En aquesta decisió segur que va influir el fet de veure cada dia l’espai del temps de TV3. L’estil tan didàctic i amè, primer de l’Antoni Castejón i després de l’Alfred Rodríguez Picó, van fer despertar en mi l’interès per aquesta disciplina. Aquells cinc minuts d’El Temps eren sagrats a casa meva: silenci absolut i amb els ulls ben oberts davant del televisor, pendent del que deia l’home del temps.

Llegir llibres, realitzar cursos i assistir a conferències de meteorologia van començar a ocupar una part important del meu temps lliure. Mentre estudiava la carrera vaig realitzar diverses col·laboracions en mitjans de comunicació de la comarca del Garraf. I finalitzats els meus estudis, vaig exercir professionalment com a meteoròleg. He treballat en ràdio, televisió, premsa escrita i internet. Sóc soci, vocal i webmàster de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics (ACOM), entitat que agrupa a més de cinc-centes persones aficionades a la méteo.

L’any 2006 vaig donar els meus primers passos en la blogosfera. Actualment tinc dos blogs, un dedicat a la meteorologia, climatologia i medi ambient, i l’altre destinat a les observacions de l’aigua del mar que setmanalment realitzo a la ciutat Barcelona.

En aquest blog, obert a la participació de tots vosaltres, parlo de molts temes relacionats amb la meteorologia, seguint amb especial atenció aquells que tenen lloc a casa nostra.

11 comentaris

  • Rosanne

    23/12/2012 8:27

    Gràcies per endavant i bona sort! :)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús